Moss

IMG_8799 IMG_8832 IMG_9335
Tour of Norway for Kids er tilbake i Moss, etter fjorårets supersuksess! Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Det kommer til å bli en fantastisk dag i Moss, og vi byr opp til skikkelig folkefest! Kanalparken vil ha verdens beste syklister hos storebror, Tour of Norway, med busser, trailere og alt som hører med det sirkuset! I tillegg kommer det til å yre av mennesker, hvor lokale bidrag vil bli vist frem på rekke og rad. Vi nevner stands, underholdning og tilbud for hele familien. Dette vil dere ikke gå glipp av!

Møt opp klokken 12:00 for å se lagpresentasjoner av de store lagene, vi holder påmeldingen og utdelig av startnummer og t-skjorter åpen fra 12:00 og frem til starten går 14:30!  Dette blir en helt fantastisk dag, med et vanvittig program, så møt opp og ta med alle du kjenner.

 Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ? I tillegg gir vi bort fem profesjonelle sykkeltrøyer og en splitter ny sykkel på hvert sted, eneste kriteriet for å kunne vinne er at du er tilstede under premieseremonien.
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
 Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
IMG_9301 IMG_9019 IMG_9237
Og du? Vi gleder oss!!