Påmeldingsvilkår

Avlysning, endring eller utsettelser

Ved vær- og vindforhold eller andre forhold som ligger utenfor Tour of Norway for kids sin kontroll, forbeholder Tour Of Norway for kids seg retten til å avlyse, endre eller flytte arrangementet.

Ansvar

Tour of Norway for kids tar ikke ansvar for personlige eiendeler som er medbrakt til arrangementet.

Bilder

Ved påmelding aksepterer du at det blir tatt situasjonsbilder som kan bli publisert på denne nettsiden, på vår facebookside og på vår Instagram. Situasjonsbilder er bl.a. gruppebilder og bilder av deltagere i løypa. Hvis det ikke er ønskelig at vi tar situasjonsbilder av ditt barn, ta kontakt med en av våre representanter ute på arrangement.

Tour of Norway for kids vil derimot ikke publisere nærbilder/portrettbilder av personer uten samtykke fra både barn og foresatt.

Tour of Norway for kids vil fjerne publiserte bilder hvis det er ønskelig. Ta i så fall kontakt med borch@sport-event.no.

Personopplysninger

Vi behandler personopplysningene forsvarlig og i samsvar med personvernloven. Tour of Norway for kids kan bruke dine personopplysninger for å kommunisere.

Nyhetsbrev

Tour of Norway for kids forbeholder seg retten til å sende ut nyhetsbrev via e-post til foresatte. Dersom du ønsker å melde deg av, klikk på lenke nederst i nyhetsbrevet: «Meld deg av e-postlisten».