Horten

DSC_0076 DSC_0470 DSC_0408

Onsdag 16. mai kommer igjen Norges største sykkelritt for barn til Horten, og for en dag det kommer til å bli! Rett etter barnehagetoget, og før verdens beste syklister kommer inn til byen med storebror Tour of Norway, ønsker vi å lage sykkelfest med deg!
Alle barn mellom 0 og 13 år er velkomne til å ta med hjelm og noe med hjul, sykkel, sparkesykkel, balansesykkel, gåstol etc, og møte oss på torvet i Horten.
Her har vi kjørt ritt i en årrekke, med maks innsats og fantastisk publikum! I fjor hadde vi fantastisk vær og Joker Horten, eller Joker Åtte til Åtte som de sier, hadde med seg både grill og fryser. Vi satser på å gjenta suksessen, og skal gjøre alt vi kan for å skape flere gode sykkelminner! I fjor kom det 327 deltakere, hvor mange klarer vi i år? 🙂
Møt opp kl. 15:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
 DSC_0627  DSC_0434  DSC_0833
Og du? Vi gleder oss!!