I dag var det duket for et gjensyn med den sjarmerende øyen Lovund, og vi hadde lagt sykkelfesten til samme tid som den store blås-bort-dagen, så det skulle bli et forrykende gjensyn!

Lovund hadde virkelig slått på viftene, og for oss i Kids ble det satt en ny vær-rekord som vi skal slite med å bryte igjen! 😀

Joker Lovund hadde som alltid slått på stortromma, og sørget for at barna var underholdt av en vaskekte barne-tv stjerne før start! Lovund Flerbrukshall sørget for å holde kidsa tørre før start, og Joker hadde sitt fyll hyre med å steke pølser, burgere, hvalkjøtt og spinne sukkerspinn, til alle de håpefulle barna.

Denne perlen av en øy har hatt bosetning helt siden steinalderen, men en større sykkelfest har de kun sett en gang før, nemlig når vi var på besøk i fjor 🙂 Lovund er mest kjent for Lundefugler og refereres ofte gjennom verkene av Petter Dass, men i dag var det andre høytflyvende skapninger som skulle få brilliere. Så å si alle barna på øya hadde funnet frem hjelm og sykkel, og var klare for å begi seg ut på en lang løype med noen krappe svinger, og en helt utrolig vind som kastet deltakerne rundt i løypa!

Klasse på klasse kom inn til mål hvor joker Lovund nok en gang stod i bresjen og delte ut premier til alle dagens vinnere.

Tiden går fort når man har det gøy og plutselig var det duket for dagens siste, store begivenhet, nemlig premiesermoni. Joker Lovund stod i sentrum av begivenhetene da fem trøyer og en splitter ny sykkel skulle deles ut! Trøye på trøye fant sin rettmessige nye eier, og plutselig skulle sykkelen finne seg et nytt hjem. I ly for stormen var det 11 år gamle Ingeborg Kristine Sandvær som fikk seg en ny sykkel, vi gratulerer!

IMG_5264 IMG_5301IMG_5367 IMG_5360 IMG_5347 IMG_5335 IMG_5310IMG_5382 IMG_5385 IMG_5393 IMG_5403 IMG_5416