Tønsberg

DSC_0204 DSC_1029DSC_0177

Søndag 17. Juli er vi tilbake i Norges eldste by! I Tønsberg møter vi alltid engasjerte kids og fantastisk publikum, og vi satser på at 2016 ikke blir et unntak! Så her gjelder det å feste hjelmen og stramme bremsene, dra med seg hele familien og gi full gass ute i løypa!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Tv2 er med og lager en flott reportasje fra arrangementet, denne blir sendt under Tour de France-sendingen et par dager etter vi blir filmet! 🙂

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!