Stryn

DSC_0006 DSC_0514 DSC_0115
Mandag 4. Juni er vi tilbake i Stryn hvor vi er godt vant til strålende vær og fantastisk engasjerte kids, så vel som publikum. I fjor hadde vi hele 337 kids som la fra seg alle hemninger hjemme og gav maks gass gjennom den lange, flate løypen vår i naturskjønne Stryn. Vi satser på minst like bra oppmøte i år, og skal gjøre alt vi kan for å stelle i stand en skikkelig sykkelfest!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Møt opp kl. 17:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
DSC_0338 DSC_0508 DSC_0878
 Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Og du? Vi gleder oss!!