Stavanger, Rogaland

DSC_0672 DSC_0296 DSC_0803
Søndag 9. Juli står Stavanger for tur på årets turné!
Nytt av året er at vi har en om mulig ennå flottere løype, vi kjører på andre siden av Vågen, og Skagengaten er stedet 🙂 Se løypekart lenger ned.
I fjor hadde vi strålende sol og et fantastisk publikum som lagde liv og røre for alle kidsa som gav maks gass, og vi satser på å følge opp suksessen i år igjen!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Møt opp kl. 13:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke seks flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Skjermbilde 2017-07-07 kl. 12.05.29
Vel møtt!
Og du? Vi gleder oss!!