Sandnes, Rogaland

DSC_0139 IMG_8970 DSC_0214
Fredag 7. Juli kommer vi igjen på besøk til Sandnes!

Sandnes er byen vi har besøkt desidert flest ganger, og 2017 blir intet unntak! Fredag 7. Juli er vi tilbake i rekordbyen og gleder oss til å skape enda flere sykkelminner med dere! Joker Julebygda er blant de ivrigste i landet og i år trekker vi fire heldige vinnere av en råtøff sykkeltrøye og én splitter ny sykkel fra Nakamura!

Sandnes er en rekordby, og vi håper på å se over 1000 deltakere igjen! Været er bestilt, og vi har tenkt å droppe regnværet som kom i fjor 🙂

Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Møt opp kl. 16:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke seks flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
 DSC_0035 DSC_0316  IMG_8948
Og du? Vi gleder oss!!