Sandnes, Rogaland

DSC_0032 DSC_0051 DSC_0926

Sandnes er byen vi har besøkt desidert flest ganger, og 2016 blir intet unntak! Lørdag 9. Juli er vi tilbake i rekordbyen og gleder oss til å skape enda flere sykkelminner med dere! Joker Julebygda er blant de ivrigste i landet og i år trekker vi fire heldige vinnere av en råtøff sykkeltrøye og én splitter ny sykkel fra Nakamura!

Sandnes er en rekordby, og vi håper på å se over 1000 deltakere igjen! Været er bestilt, og vi har tenkt å droppe regnværet som kom i fjor 🙂

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!