Sandefjord

DSC_1324 DSC_1154 DSC_1135

Vi gjentar suksessen fra i fjor, og nok en gang kommer Tour of Norway for kids til å gi alt under Sandfjord GP!

Her skal det være fullt program, med Barnas Dag. Barnas Dag foregår på Hvaltorvet, og umiddelbart etter siste aktivitet der klinker vi til, og lager tidenes sykkelshow sammen med dere 🙂

Barnas Dag får en heidundranes avslutning, med Norges største sykkelritt for barn. alt dette skjer i sammenheng med Sandefjord GP, og starten kommer til å være rett etter Sandefjord Grand Challenge.

Start og mål vil være i Badeparken ved Fonteltet, altså ved Hvalfangermonumentet.

I fjor rundet vi nesten 600 deltakere, klarer vi ny rekord i år??

De store stjernene skal sykle Sandefjord GP, men vi lager full sykkelfest før de som har litt større sykler kan prøve å holde den koken vi gjør.

Møt opp klokken 14:00 for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!