Oslo – Vallhall, Oslo

DSC_0233 DSC_0598

Søndag 19. Juni er det igjen klart for Tour of Norway for kids i Oslo! I forbindelse med Styrkeprøven rigger vi oss til på Valhall og inviterer absolutt alle til å bli med oss å lage en skikkelig sykkelfest! Her forventes det mye folk og topp stemning, så få på deg hjelmen og få med familien ut på sykkelen! Vi forventer rekord-tall både blant deltakere og publikum, så her er det bare å sette av datoen og glede seg!

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!