Mandal

Onsdag 29. mai kl. 15.00 braker det løs i byen i sør som sist gang møtte oss med strålende sol, glade unger og et fantastisk publikum! Selvsagt kommer vi tilbake hit.

Fra 28. mai til 2. juni kjøres proffrittet «Tour of Norway». De store internasjonale sykkelstjernene og TV kommer. Selvsagt kjører vi «Kids» i de fleste start- og målbyene til proffrittet.

Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og deltagerpremier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul.

Vi skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen!

Møt opp kl. 14:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke flere flotte premier, deriblant en sykkel (!) tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram.

Kjøreplanen er som følger:

– Trehjulssykkel og støttehjul

– 5 og 6 år

– 7 og 8 år

– 9 og 10 år

– 11 til 13 år

Ta med familien din og vennene dine, og meld deg på. Sammen med dere skal vi lage en sykkelfest som vi sent vil glemme!