Lillestrøm

  DSC_0013 DSC_0007
Lørdag 20. mai er det igjen duket for sykkelfest i Lillestrøm, og denne gangen av det helt spesielle slaget! Før vi starter kan vi nemlig få se verdens beste syklister hos storebror Tour of Norway, også kan vi få sykle i samme arena som de rett etterpå!
Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest! I fjor samlet vi hele 627 kids på start, hvor mange klarer vi i år?
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen!
Møt opp kl. 11 for å se på Tour of Norway! Klokken 13:00 blir det registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke seks flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!

DSC_0007 DSC_0013 DSC_0030

Og du? Vi gleder oss!!