Kongsberg, Buskerud

 

Torsdag 13. juni er vi tilbake i Norges eldste industriby, byen som er kjent for sin teknologi og som var nest størst (etter Bergen) på 1700-tallet, nemlig Konningsberg – i dag bedre kjent som Kongsberg. Kids-rittet i fjor var en stor suksess og selvsagt vender vi snuta tilbake i år. I fjor hadde vi hele 582 deltakere. Hvor mange klarer vi i år?

Tour of Norway for kids er helt gratis. Alle får t-skjorte og deltagerpremier og det er åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul.

Vi skal fortsette gjøre alt vi kan for å skape atter en sykkelopplevelse som sent vil glemmes. Så meld deg på sporenstreks.

Møt opp kl. 17:00 for registrering og utdeling av startnummer. Første start med de minste er klokken 18:00. Vi kommer til å trekke flere flotte premier, deriblant en sykkel (!) tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram.

Kjøreplanen er som følger:

– Trehjulssykkel og støttehjul

– 5 og 6 år

– 7 og 8 år

– 9 og 10 år

– 11 til 13 år

Ta med familien din og vennene dine, og meld deg på. Vi ses!