Hønefoss – Eggemoen

 

DSC_0609

Lørdag 21. Mai er det igjen duket for en heidundrende sykkelfest på verdens retteste flystripe, på Eggemoen! Vi kjører ritt for de unge og lovende før proffene i vår storebror Tour of Norway dundrer inn til en skikkelig spurtfinale litt senere. På samme måte som i fjor meldes det om full rulle hele dagen, så her gjelder det å stramme hjelmen og delta på en skikkelig familiedag på Eggemoen! I år kommer vi også til å ha en sykkelparkering, hvor man kan sette fra seg sykkelen når man ser på hva som finnes før vi heier inn verdens beste syklister til målgang!

Møt opp i god tid for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura.

Dette er en kommentar fra fjorårets arragement: » Norges retteste flystripe ble rask omgjort til et sykkelparadis og markerte avslutningen på vår turné sammen med storebror Tour of Norway. Væransvarlig hadde ikke gjort jobben sin skikkelig, men det satte ingen demper på stemningen på Flystripen! Et dynamisk expo-område med tjukt av publikum var med å heie over 400 kids rundt løypen vår på Eggemoen, hvor vi lånte deler av den siste kilometeren på finaleetappen av proffrittet Tour of Norway.»

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!