Fyresdal

DSC_0638 DSC_0438 DSC_0664

For tredje år på rad skal Tour of Norway for kids lage sykkelfest sammen med Joker Fyresdal og alle barna! Dagen er tirsdag 30. mai, og vi vil invitere alle med på en skikkelig sykkelfest! Så her gjelder det å feste hjelmen og stramme bremsene, og ta med seg hele familien på moroa.

Vi klinker til midt i sentrum i år igjen, se etter Joker, som har flyttet på seg for anledningen 🙂

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fem heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?

Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
Og du? Vi gleder oss!!

DSC_0203 DSC_0411 2 DSC_0088

 

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!