Frøya

IMG_6035 IMG_6055 IMG_6150

Torsdag 2. August besøker vi igjen fantastiske Frøya! Her har vi år etter år hatt fantastisk oppmøte, med energiske kids og engasjerte publikummere. I år blir intet unntak og vi gleder oss til å skape sykkelminner sammen med dere!

Vi møtes igjen på motorsportbanen, hvor doserte svinger og perfekt asfalt i fantastiske omgivelser setter rammene rundt arrangementet! Vi satser på ny deltaker-rekord i år igjen, sees vi der? 🙂

Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Møt opp kl. 17:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
IMG_6159 IMG_6258 IMG_6265
Og du? Vi gleder oss!!