Folldal, Innlandet

Torsdag 16. juli er vi tilbake i Folldal. Det er blitt en god sommertradisjon å komme til vakre Folldal. Vi gleder oss til å lage sykkelfest sammen med dere igjen!

Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.

Møt opp fra kl. 16:00 for registrering og utdeling av startnummer. Første pulje starter fra klokken 17:00. De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først. Så 5-6år, 7-8 år og til slutt 9-12 år. Arrangementet er ferdig før 18:00. Alle får T-skjorte og premiepose.

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Tour of Norway for kids er helt gratis, og åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul 😃

Det er en del spesielle tiltak for å ivareta smittevern i år. Les om Smittevern. Vi må dessverre forløpig sette en grense på 90 deltagere. Blir smittevernregler justert vil vi åpne for flere.
Og selve gjennomføringen blir noe tilpasset. Les om dette på våre websider tourkids.no

For de som ikke får plass, henviser vi til vårt aktivitetskonsept på web «aktivkids.no«. De barn/foreldre som er registrert med gjennomførte aktiviteter der kan komme innom arenaen/sekreteriatet mellom 15 og 16 og få premieposer som alle andre deltagere. 😉 

Vel møtt!