Drammen

DSC_0253 DSC_0903 DSC_0193
Mandag 19. juni kommer vi igjen på besøk til Drammen! Vi inviterer hele familien til en skikkelig sykkelfest på samme sted for foregående år, nemlig Strandveien vis a vis Aass Bryggeri. Her gjelder det å feste på seg hjelmen og stramme bremsene, for i Drammen blir det alltid liv og røre!
Sammen med deg skal vi gjøre det vi gjør best – lage sykkelfest!
Møt opp kl. 17:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke seks flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
Vi rigger til arenaen vår og skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle familier sent vil glemme, så her gjelder det å feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen.
Og du? Vi gleder oss!!