Brandbu

DSC_0004 DSC_0139 DSC_0742

Onsdag 29. Juni er det duket for sykkelfest på Brandbu når Tour of Norway for kids tar turen igjen! Her er vi godt kjent og har skapt sykkelminner gjennom en årrekke med arrangementer, og 2016 blir intet unntak. Vi rigger oss til som før, midt i Storlinna, og inviterer hele Brandbu og Hadeland til å være med oss å skape en sykkeldag for store så vel som små! Påmelding og utdeling av startnummer og t-skjorter foregår på Torvet.

Møt opp en time før for registrering og utdeling av startnummer og t-skjorte. Alle som deltar vinner, og får også en haug med premier i det målstreken krysses og dere går i mål. Når alle har gjennomført trekker vi fire heldige vinnere av  nye sykkeltrøyer, samt én heldig vinner av en ny barnesykkel fra Nakamura! Vi trekker tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien!

Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!