Askøy

DSC_0247 DSC_0819 DSC_0576

Lørdag 9. Juni besøker vi på ny Askøy og inviterer til sykkelfest for store og små!

Tour of Norway for kids er helt gratis, alle får t-skjorte og premier, åpent for alle mellom 0 og 13 år som har hjelm og noe med hjul ?

Fjorårets kjempesuksess var en fantastisk opplevelse, og for to år siden hadde vi hele 457 barn på startstreken. Hvor mange klarer vi i år? 🙂 Vi er så heldige å få låne Hordalands fineste friluftsområde, nemlig Herdla fort. Her skal vi få til en skikkelig sykkelfest, så her gjelder det å spenne på seg hjelmen og få meg seg hele familien ut på sykkelen.

Det er gode parkeringsmuligheter på området og ved Kirken i nærheten. Det går også offentlig transport til området, så her ligger alt til rette for en skikkelig familiedag i flotte omgivelser på Herdla fort.

Selve området blir lukket av til kun dette arrangementet og annen trafikk/ all biltrafikk blir stengt ute fra løypeområdet. Egne parkeringsplasser for biler blir gjort tilgjengelig og vi får disponere parkeringsplassene til Herdla kirke like i nærheten under arrangementet, i tillegg til at kommunen ordner med tilleggsplasser etter behov.

Møt opp kl. 14:00 for registrering og utdeling av startnummer. Vi kommer til å trekke fire flotte premier, deriblant en sykkel (!)  tilfeldig på startnummer, eneste kriteriet for å kunne vinne er at man er tilstede under premieseremonien.
Kjøreplanen er som følger:
– Trehjulssykkel og støttehjul
– 5 og 6 år
– 7 og 8 år
– 9 og 10 år
– 11 til 13 år
Vel møtt!
DSC_0887  DSC_0855 2  DSC_0804 2
 Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram. Årets beste bilde vinner en splitter ny sykkel fra Nakamura!
Og du? Vi gleder oss!!