Åkrestrømmen, Innlandet

Lørdag 18. juli er vi endelig tilbake på Åkrestrømmen for å lage sykkelfest! Vi skal gjøre alt vi kan for å skape en sykkelopplevelse alle store og små sent vil glemme.

Så her er det bare å melde seg på, feste på seg hjelmen og komme seg ut på sykkelen. Tour of Norway for kids er helt gratis. Alle får t-skjorte og premie, og det er åpent for alle mellom 0 og 12 år som har hjelm og noe med hjul.

Møt opp fra kl. 13:00 for registrering og utdeling av startnummer. Første pulje starter klokken 14:00. De minste med trehjulsykkel og støttehjul er først ut. Så 5-6 år, 7-8 år og til slutt 9-12 år. Arrangementet er ferdig før kl. 15. Ta gjerne bilder før, under og etter arrangementet, merk med hashtag #tourkids og legg ut på Facebook, Twitter eller Instagram.

Det er en del spesielle tiltak for å ivareta smittevern i år. Les om Smittevern. Vi må dessverre sette en grense på 90 deltagere. Og selve gjennomføringen blir noe tilpasset. Alle deltagere vil få et skriv med detaljer om dette i forkant av arrangementet.

For de som ikke får plass, henviser vi til vårt aktivitetskonsept på web «aktivkids.no«. De barn/foreldre som er registrert med gjennomførte aktiviteter der kan komme innom arenaen/sekreteriatet mellom 12 og 13 og få premieposer som alle andre deltagere. 😉 

Vel møtt!