Årets 45. arrangement fant sted i strålende Bodø!

I 30 varmegrader, strålende sol og med viftene på maks klinket vi til på ny grunn, ved Joker Parkveien! Her fikk vi satt opp en langstrakt arena med et superkult oppløp. I herlige omgivelser flokket publikum seg rundt arenaen vår, og når det var en liten time til start var køen i påmeldingen etablert, og t-skjorter og startnummer strømmet ut til deltakerne. Bodø CK gjorde en kjempejobb med løyper og sørget også for at vi hadde hele fire ryttere som passet på alle de 298 deltagerne.

I kjent stil startet vi presis med de aller yngste, i klassen som vi kaller trehjulssykkel og støttehjul så vi trehjulssykler, støttehjul-fantaster, sparkesykler, gåsykler, løpesykler og barnevogner suse forbi og tilbakelegge en hel runde før målgangen var et faktum. Der ble de møtt av premier i hopetall til de mange kidsa, delt ut av Joker Parkveien.

Publikum var i fyr og flamme, og stod løpet gjennom, og alle de unge,  ivrige syklistene i Bodø kunne smile smørblidt når de kom stormende inn i arenaen!

Selv sykkelfesten i Bodø må en ende ha, og vi skulle dele ut hele tre trøyer. De ble trukket ut til tilfeldige vinnere, før en skinnende ny Nakamura-sykkel levert av Intersport skulle loddes ut… Her var det seks år gamle Sindre Nyheim Hanssen som fikk gi sykkelen et nytt hjem, vi gratulerer!

Tusen takk for nå Bodø!