Tusen takk for denne gang!

Norges desidert største sykkelritt er over denne gang. Det er selvsagt vemodig men heldigvis har vi minnene og de vil ikke forsvinne med det første!

I 2023 har vi gjennomført 53 arrangementer fra Borhaug i sør til Tromsø i nord, der brorparten av arrangementene var i solsteika. Værgudene må jo virkelig være glade i sykkelritt for barn. Vi har besøkt velkjente steder og møtt venner over hele vårt langstrakte land. Samtidig har vi stiftet nye bekjentskaper som vi håper vi vil treffe på igjen i årene som kommer.

Innsatsen til våre helter på sykkelsetet har stått til terningkast 6! For en iver og idrettsglede dere har utstrålt gjennom sesongen. Dere har vist oss at lek, moro og inkludering er utrolig viktig i barneidretten og at vi alle er vinnere uansett ferdighetsnivå og bakgrunn. Det handler jo om å være sammen og dele øyeblikkene.

Takk til våre medarrangører som har hjulpet oss med å gjennomføre alle disse 53 arrangementene. Dere er gull verdt for oss! Og tusen takk til våre trofaste samarbeidspartnere som gjør det mulig å arrangere gratis sykkelfest rundt om i hele landet år etter år! Og ikke minst hjertelig takk til alle dere som deltok på arrangementene, enten om du heiet stjernene gjennom løypa eller om du selv tok i mot publikums hyllest i det du rullet over målstreken. Dere er enestående!

Om du ønsker at Tour of Norway for kids skal komme til ditt sted i 2024, ta kontakt med ditt nærmeste idrettslag eller din lokale sykkelklubb og be de ta kontakt med oss.

På gjensyn:)