Voss 2020

Vidunderlige Voss!
Søndag fikk vi gjort et herlig bekjentskap med Voss, som vi besøkte for første gang i verdenshistorien.
Vi ble tatt i mot på best tenkelige måte, av en entusiastisk klubb, Voss SK, med en dugnadsgjeng som var helt i verdensklasse, i tillegg til dagens generalsponsor, Joker Vossestrand!
Vi fikk boltre oss i en svært trygg og sentrumsnær løype, med enorm utsikt, og hadde det ikke vært for tåken tror vi arenaen hadde blitt en Instagram-hit uten sidestykke. Vågale ryttere strømmet til start og utdelingen av t-skjorter og startnummer gikk som smurt. I deilig yr satt de unge rytterne i vei med oppvarmingen, og mange runder skulle det bli.
Engasjementet var formidabelt, både blant deltakere og publikummere, vi storkoste oss fra start til slutt. I det klokken nærmet seg 14 var det duket for de yngste rytterne, men før starten skulle gå ville Joker Vossestrand dele ut en profesjonell sykkeltrøye, som fikk seg et nyt og godt hjem, vi gratulerer.
Starten fløy avgårde, og rytter på rytter kom til mål, i kjent Tourkids-stil, hvor alle er vinnere, og alle får premier! Bilder ble tatt, applaus delt ut, hender i været, full fart i mål og elektrisk stemning, tiden flyr virkelig i godt lag, for plutselig hadde hele gjengen med ryttere fått bryne seg på den kule løypa.
Tusen takk for en nydelig dag Voss, vi er helt stumme av begeistring, verdensklasse på Voss! En ekstra stor takk til Joker Vossestrand og Voss SK!