Vikersund 2022

Ville Vikersund!

For første gang tok Tour of Norway for Kids turen til Vikersund for å skape skikkeleg sykkelfest! Vi fikk først se proffene i Tour of Scandinavia legge ut fra start på sin 5.etappe her i Vikersund sentrum før vi rettet fokuset på de unge, lovende rytterne som hadde tatt turen hit i dag for å sykle. Oppmøte var fabelaktig og sykkelgleden var til å ta å føle på. Rett og slett en skikkelig god atmosfære her i Vikersund i dag!

Da klokka nærmet seg 12 samlet vi alle barna klassevis ved sine samlingspunkt før vi trakk ut noen råkule utrekkspremier på tilfeldig startnummer, og da klokka slo 12 sendte vi ut klassen for de med 3-hjulsykkel og støttehjul. De fikk sykle en spesiallaget prologløype gjennom Vikersundgata, akkurat samme gata som de proffe damene hadde syklet ut av litt tidligere.

De øvrige klassene kjørte en litt lenger runde hvor det virkelig ble svidd av mye krefter! Topp, topp innsats av alle sammen. Etter målgang fikk alle barna hver sin premiepose fra Joker, og det ble delt ut juice og mellombarer fra Joker Expovogna. Det var nok mange som synes det var godt å fylle på med litt drikke og noe å bite i etter denne sykkelfesten.

Strålende vær, fantastisk publikum, glade barn og massevis av premier er noen stikkord som oppsummerer denne flotte sykkeldagen i Vikersund! Vi takker for oss og håper vi sees igjen!