Valle 2022

Ville Valle!

For første gang i historien besøkte vi i går ville Valle. Værgudene og alle hadde virkelig lagt til rette for at det første arrangementet her i Valle skulle bli en stor suksess.

Med god hjelp fra den lokale Jokeren i Joker Valle fikk vi satt opp arenaen i flotte omgivelser på null komma niks. Da klokken hadde passert 16:30 var vi klare for at alle syklistene med støtteapparat kunne komme rullende inn på arenaen. I et fantastisk vær en ofte bare kan drømme om, sto vi klare for å skape en ville sykkelfest her i Valle.

Klokken 17:00 kom de første barna, og deretter rant det inn nye syklister til enhver tid. Da klokken var 17:55 trakk vi ut to vinnere av helt egne spesiallagde sykkeltrøyer i «Tour of Norway for kids» stil. Like etter gikk starten, først ut med «trehjulssykkel- og støttehjul», så «5-6 år», «7-8 år» og til slutt «9-12 år». Mange intense runder ble forsert, og for en innsats syklistene la ned.

Vel inne i mål ventet flotte premier til alle syklistene. I tillegg delte den lokale Jokeren ut is og solrik til alle deltakerne. I etterkant av at alle hadde kommet i mål trakk vi også ut en heldig vinner av en Xplora X5 play premium smartklokke for barn. Den heldige vinneren fikk altså levert en klokke til 1990 kroner helt gratis, sponset av Xplora!

Vi kan ikke gjøre annet enn å takke for et vilt arrangement Valle. Dette ble en suksess, og du vet hva de sier: «Never change a winning team»! Håper vi sees til neste år, takk for oss!!