Ulsteinvik 2022

Unike Ulsteinvik!

I dag var touren kommet til Møre og Romsdal, nærmere bestemt til Ulsteinvik, og for et gjensyn, og for en dag det skulle bli!

Ulsteinvik er handelssentrum i Ulstein kommune, og en flott plass vi har besøkt ved flere anledninger. Nå hadde det imidlertid gått hele to år siden sist, og gjensynsgleden var stor.

Under vårt forrige besøk var vi ved siden av det som på folkemunne ble kalt «Gullblokka», og det tok ikke lang tid før vi så at den var søkk borte. Igjen stod en stor , og flott sykkelplass, rett ved havet.

Sammen med Ulstein og Omegn Sykkelklubb rigget vi til et kjempeoppløp på plassen, i sentrum av Ulsteinvik.

Dagen startet med å dele ut startnummer og t-skjorter til alle de ivrige deltakerne, som strømmet til sykkelarenaen. Syklistene fikk t-skjorter på kroppen, og i et vekslende vær ble det gitt gass. Startnummer på startnummer lyste opp arenaen når de fløy rundt, runde etter runde. 

Starten gikk klokken 14.00, Ulstein og omegn sørget for frontsyklist som ledet av, og delte ut premier når klasse på klasse sprintet inn i mål. Selv en tøff og teknisk løype kunne ikke bremse smilene som kom inn gjennom arenaen, godt hjulpet av et fantastisk publikum som satte fyr på arrangementet.

Tusen takk for en nydelig dag Ulsteinvik!