Tynset

Tynset var neste sted på ruta vår mot nord. Og vi er så glade for at vi stoppet nettopp her, for her var barna klare for å gi alt ute i løypa!

Vi ble møtt av glade representanter fra Tylldalen IL som var superklare for å være med og arrangere Kids på Tynset. I løpet av kort tid var løype, scene og Joker- og Skodaplakater på plass, og vi kunne bare vente på at de første deltagerne møtte opp. Og det tok ikke lange tida før de første barna dukket opp og fikk utdelt startnummer og t-skjorte. Deretter bar det ut i traséen for å sjekke bremser og pedalkraft. Det var en artig løype som rytterne måtte gjennom. Den tok oss rundt barneskolen og den inneholdt knappe svinger, en relativt bratt utforbakke og et oppløp mot mål i slak motbakke.

Plutselig var kl. 18 og de første barna spant av gårde og suste rundt i den kule løypa. Etter at alle de 150 deltagerne hadde rullet over målstreken og fått sine premier, var det duket for premieseremoni fra kids-scenen. Sykkeltrøyer ble delt ut til fire tilfeldige ryttere mens en heldig vinner mottok en splitter ny sykkel fra Frog Bikes – Lettvektsykkelen for barn. Vi gratulerer Vilde på 6 år med en rød Frog 52!

Takk for denne gang, Tynset! Håper vi ses snart igjen:)