Idag var det duket for et gledelig gjensyn med Trysil! Etter mange års fravær var det sannelig trivelig og møte en glad gjeng tryslinger igjen!

Vi rigget oss til med strålende hjelp fra Trysil SK, og lagde en tøff arena midt under Trysil Bike Festival. Løypa var av det lange og tekniske slaget, og her skulle de unge og lovende rytterne få prøve seg i bratte kneiker, krappe svinger og farts-strekkninger med grusdekke.

Trehjulssykkel og støttehjul fikk en helt spesiell ferd, de skulle nemlig sykle en gateritt-inspirert løype rundt det flotte bygget hvor Intersport Trysil holder hus. På Trysil fikk vi formidabel bistand fra hele to Joker butikker, Joker Jordet og Joker Osen stilte mannsterke opp. Dette skulle vise seg å være en særdeles god beslutning, da godt over 200 håpefulle sykkelryttere skulle innkassere premier i løpet av ettermiddagen.

Publikum i Trysil skapte elektrisk stemning i det flotte oppløpet hvor viftene for anledningen ble satt på absolutt maks. Vind med storm i kastene blåste bare mer liv i publikum og satte også en real fart på rytterne. Klasse på klasse spant i mål og ble møtt av både applaus og premier. Tiden går fort i godt lag og plutselig var det duket for premiesermoni. Tre profesjonelle sykkeltrøyer skulle finne seg tre ryttere og hovedpremien, en ny Nakamura sykkel levert av Intersport Trysil skulle deles ut. Joker Osen og Joker Jordet stilte med premie-karer som til publikums store begeistring rakte premiene i været så seremonien kunne starte. Rytter på rytter spratt opp før dagens kanskje aller heldigste, 6 år gamle Imre Stengrundet Thanem stilte seg bak sin nye sykkel.

Alle deltagerne ble taktfast klappet hjem etter et herlig arrangement, tusen takk for oss Trysil!!