Tromsø 2021

Trøkk i Tromsø!

Vi gjentok fjorårets suksess og fikk lov til å ta over Charlottenlund aktivitetspark, med mål om å lage en skikkelig sykkelfest for kidsa.

Tromsø CK var sol alltid arrangør her i nordens Paris, de stilte mannsterke og gjorde en fantastisk flott innsats med både rigging, utdeling av startnummer og gjennomføringen av hele rittet. To skikkelige syklister fikk vist frem drakta ute i løypa, og skulle geleide rytterne rundt i den krevende løypa.

Etter at regnet hadde øst ned hele dagen var nettopp traseen ren og pen, og det gjorde hverken oss eller publikum noe at det ble opphold og fint i det påmeldingen startet.

Sulland Tromsø viste frem en utrolig flott Skoda Enyaq, med sykkelstativ og gode greier. De hadde tatt på spanderbuksene, og delte ut tre profesjonelle trøyer til like mange ekstra heldige deltakere. Det var ordentlig gromt.

Stemningen var elektrisk i det dagens første klasse skulle ta fatt på sin spesialrunde. Det er ikke så enkelt å kjøre store doseringer med små hjul, men det mestret de med glans.

5-6, 7-8 og 9-12 åringene hadde en litt lengre, flott og utfordrende løype på grusveier rundt området. De største syklet to runder. Her ble det høy fart og action, akkompagnert av noen elleville jubelscener! I mål vanket det premier på alle og enhver, vel fortjent etter den herlige innsatsen.

Tusen hjertelig takk for en utrolig flott ettermiddag, Tromsø! På gjensyn!