Årets 53. arrangement gikk av stabelen på Tingnes, og for et gjensyn det skulle bli!

Tingnes er et lite tettsted på Neshalvøya i Ringsaker Kommune, hvor det bor hele 353 innbyggere. Tingnes har alle fasiliteter, og en aldeles strålende Joker-Butikk. Joker Tingnes fyrte opp grillen og delte ut pølser, safe og nydelige sveler til alle deltakerne.

På Tingnes så vi hele 143 deltakere med hjelm på hodet og t-skjorte på kroppen.

Fem klasser suste gjennom løypa, denne lange løypen som starter med en skikkelig oppoverbakke og innbyr til høy fart er en sikker vinner. Samme oppoverbakke som gjør starten til en slitsom affære hjelper også rytterne med å redusere farten etter målgang, så de kan svinge ned til Joker Tingnes og ta i mot sine velfortjente premieposer.

Når publikum hadde heiet fra seg og alle rytterne stod med premier i hånden, skulle vi ha premieseremoni! Joker Tingnes kom opp på podiet for å dele ut hele tre sykkeltrøyer og en sykkel. Tre startnummer ble ropt opp,  ryttere spratt opp på podiet, og fikk trøyene på seg. Så var turen kommet til sykkelen. 286 øyne fulgte spent med når Joker Tingnes løftet vidunderet over hodet. trekningen gikk i favør Pia-Nelli, og den 5 år gamlejenta ble hoppende glad over den flotte Nakamuraen levert av Intersport! Vi gratulerer!!

Tusen takk for en herlig dag Tingnes!