Tingnes 2022

Trøkk i Tingnes!

I dag har vi hatt et nydelig gjensyn med Tingnes. Tingnes er et lite tettsted på Neshalvøya i Ringsaker! Et lite tettsted ved Mjøsa. Lite, men likevel så stort. 

På Tingnes så vi opp mot 90 deltakere med hjelm på hodet og t-skjorte på kroppen. Før starten freste avgårde ble det delt ut hele to proffe trøyer, til to ekstra heldige deltakere. Publikum viste seg frem allerede før start, og jubel skulle få bein å trå med denne nydelige sensommerdagen på idylliske Tingnes.

Fire klasser suste gjennom løypa, som idag befant seg på nydelige Helgøya! Løypa for den minste klassen, trehjulssykkel og støttehjul gikk rundt en pen dam, og løypa, ja den bøy på utfordringer! Gress var underlaget på dagens sykkelritt, noe som rytterne virkelig fikk kjenne på! Runde på runde ble tråkket gjennom, og etter endt målgang syklet syklistene til representantene fra Joker Tingnes for å ta i mot sine velfortjente premieposer.

Når publikum hadde heiet fra seg og alle rytterne stod med premier i hånden, var det bare for deltakerne å svinge bort på Jokervogna for å ta seg en juice og mellombar! Det måtte til da varmen var slående, for en dag altså!

Tusen takk for en herlig dag Tingnes, på gjensyn!