Stugudalen

For første gang i verdenshistorien var det duket for skikkelig sykkelfest i Stugudalen, når Norges aller største sykkelritt for barn kom på besøk!

Med en feiende flott Joker-butikk som medarrangør rigget vi oss til med strålende hjelp. Ordet hadde spredd seg som ild i tørt gress om at sykkelfesten på Stugudalen var nært forestående, og allerede halvannen time før start hadde det begynt å komme ivrige kids for å plukke med seg både startnummer og røde t-skjorter.

Løypen var av det lange og tekniske slaget. Trehjulssykkel og støttehjul skulle nemlig få lov til å sykle rundt hele dagens løype. Når tiden nærmet seg start hadde godt over 112 kids allerede testet løypen en rekke ganger. Deretter stilte de seg flott opp på baksiden av gjerdene og var klare for å gjøre en real innsats som publikummere.

I Stugudalen var både varmen og viftene satt på maks, og i det klokken slo 18:00 kunne vi heie av gårde et stort felt med trehjulsykkel- og støttehjulfantaster i sterk medvind. Runden føyk avgårde! Premier ble delt ut av Joker Stugudalen, og straks skulle 5-6 åringene ut på den lange runden. De kom overraskende fort i mål, så skulle klasse på klasse gjøre seg kjent med den lange og teknisk utfordrende løypen. Vi heiet frem 7-8 åringene, 9 og 10 åringene før 11,12 og 13 åringene sladdet igjennom runden.

Når vi hadde fått gleden av å se alle rytterne komme trygt i mål, spratt Joker Stugudalen opp på podiet for en høytidelig premiesermoni. 112 unge og lovende ryttere skuet opp på podiet i det trøyene og ikke minst sykkelen ble presentert. Det ble loddet ut gul, grønn og prikkete polkadott trøye til tre syklister, før Nakamura sykkelen levert av Intersport skulle finne seg et nytt hjem. Her spratt 8 år gamle Oddne Aftret opp på podiet, vi gratulerer!

Tusen hjertelig takk for en formidabel dag Stugudalen!