Stugudal 2023

Suverene Stugudal!

Endelig var vi tilbake i vakre Stugudal, og det var et veldig gledelig gjensyn med denne vakre bygda! Forrige gang vi var her var i 2018, og nå var vi klare for nok en uforglemmelig sykkelfest. Med Joker Stugudal som en fantastisk støttespiller og hjelper, samt den fantastiske hjelpen fra lokalsamfunnet, var stemningen på topp, og hele bygda var fylt med en ekstra feststemning. Det var virkelig en sykkelfest uten sidestykke!

Selv om det var lett regnvær, var det ikke noe problem for alle barna som allikevel var blide og glade. Ingenting kunne ødelegge den gode stemningen og sykkelgleden! Barna viste frem ypperlige sykkelferdigheter og suste gjennom det utfordrende løype lett som bare det.

Løypa hadde alt som skulle til for å utfordre deltakerne til det ytterste – det var nesten som å se en spennende Tour de France-etappe! Med bratte bakker, brå svinger, tekniske partier, gress og grus, testet løypa syklistenes ferdigheter på en helt unik måte.

Stugudal-folket viste sin støtte langs løypa, og deres jubel og heiing ga ekstra energi til de små syklistene. Engasjementet var overveldende, og atmosfæren var fylt med glede og samhold. Stugudal var en perfekt vert, og sykkelrittet ble en magisk opplevelse for både deltakere og tilskuere. Det strålende humøret og det fantastiske publikumet gjorde at alt som het regnvær ble glemt og rytterne tråkket som bare det!

Vi vil spesielt takke Joker Stugudal for deres fantastiske hjelp og støtte under hele arrangementet. Uten dere hadde ikke denne sykkelfesten vært det samme, og vi er evig takknemlige for deres engasjement i å skape en minnerik dag for alle!

Takk til Stugudal for å være vertskap for denne fantastiske dagen! Og selvfølgelig en stor takk til alle barna som deltok, og alle publikummere som møtte opp og heia våre unge, håpefulle frem! Vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles til enda en uforglemmelig sykkelfest i denne vakre bygda!

En stor takk går også til våre sponsorer Joker, Skoda, Ifor Williams og Xplora som gjorde det mulig å arrangere denne spektakulære sykkelfesten! Uten deres støtte ville ikke denne dagen ha vært mulig. Sammen skapte vi en dag fylt med sykkelglede og minner for livet!