Stokmarknes

Årets 44. arrangement fant sted i strålende Stokmarknes!

I 30 varmegrader og knallsterk sol klinket vi til på ny grunn, på Stokmarknes Stadion! Her fikk vi satt opp en langstrakt arena med et superkult oppløp. Hurtigruten har sitt opphav her i Stokmarknes, og inspirerte dagens rute, den ble av det hurtige slaget. I herlige omgivelser flokket publikum seg rundt arenaen vår, og når det var en liten time til start var køen i påmeldingen etablert, og t-skjorter og startnummer strømmet ut til deltakerne.

I kjent stil startet vi presis med de aller yngste, i klassen som vi kaller trehjulssykkel og støttehjul så vi trehjulssykler, støttehjul-fantaster, sparkesykler, gåsykler, løpesykler og barnevogner suse forbi og tilbakelegge en hele runde før målgangen var et faktum. Der ble de møtt av premier i hopetall til de mange kidsa.

Publikum var i fyr og flamme, og stod løpet gjennom, og alle de unge,  ivrige syklistene i Stokmarknes og omegn kunne smile smørblidt når de kom stormende inn i arenaen!

Selv sykkelfesten i Stokmarknes må en ende ha, og vi skulle dele ut hele tre trøyer. De ble trukket ut til tilfeldige vinnere, før en skinnende ny Nakamura-sykkel skulle loddes ut… Her var det fem år gamle Kasper Sagmo Ruud som fikk gi sykkelen et nytt hjem, vi gratulerer!

Tusen takk for nå Stokmarknes og Vesterålen!