Stokmarknes 2021

Sensasjonelt i Stokmarknes!

Værmeldingen var særdeles dyster denne lørdagen i vakre versterålen, vi våknet til øs pøs regnvær, og værmeldinger som varslet om storm og formaninger om å holde oss innendørs.

Så vi gjorde nettopp det!

Dugnadsånd og nytenking finnes det like mye av her som det finnes storslått natur, og etter 15 minutter hadde vi fått åpnet dørene til Storhallen, en gigantisk hall som nå skulle bli forvandlet til et episenter for sykkelfest.

Vi har aldri vært innendørs før, og kunne ikke tenke oss noe kulere ramme for dagen i dag. Flinke hender strømmet til, og sørget for å lage rammene for dagens herlige aktiviteter.

Når klokken slo 13.00 kunne vi ønske velkommen til Tour of Norway for Kids, innomhus! Det kom deltaker etter deltaker for å bytte regnjakke mot t-skjorte, og pynte opp sykkelen med startnummer. Ivrige føtter trampet pedalene rundt runde etter runde, og sørget for å mestre høyresvinger i dagens enormt publikumsvennlige arena.

Joker Eidsfjord åpnet ballet med å dele ut tre profesjonelle sykkeltrøyer, til enorm begeistring.

Jubelen gjallet i vegger og tak i det dagens yngste syklister kastet seg i manesjen, på en dag corner ikke var mål, men sving 🙂

Alle klassene suste gjennom løypa, runde etter runde med upåvirket frekvens, frem til målgangen hvor nevnte Joker Eidsfjord delte ut permer til alle dagens vinnere.

For en fantastisk dag, og for en sensasjon vi fikk bevitne i Stokmarknes!

Tusen takk til frivilligheten og Joker Eidsfjord, samt våre andre samarbeidspartnere.