Stokmarknes 2020

Årets 5. arrangement fant sted i strålende Stokmarknes!

Etter et års opphold var vi så heldige å igjen få sitte bekjentskap med utrolige Stokmarknes. I nydelig vær klinket vi til på Stokmarknes Stadion hvor vi med god hjelp fikk vi satt opp en langstrakt arena med et superkult oppløp.

Hurtigruten har sitt opphav her i Stokmarknes, og inspirerte dagens rute, den ble av det hurtige slaget. I herlige omgivelser flokket publikum seg rundt arenaen vår. Når det var en liten time til start var køen i påmeldingen etablert, med god avstand, og t-skjorter og startnummer strømmet ut til de 90 deltakerne.

Først start delte Joker Eidsfjord ut tre trøyer til like mange, ekstra heldige deltakere.

I kjent stil startet vi presis med de aller yngste, i klassen som vi kaller trehjulssykkel og støttehjul så vi trehjulssykler, støttehjul-fantaster, sparkesykler, gåsykler, løpesykler og barnevogner suse forbi og tilbakelegge en hele runde før målgangen var et faktum. Der ble de møtt av to smørblide Joker-jenter fra Joker Eidsfjord som gladelig delte ut premier i hopetall til dedikerte deltakere.

Stemningen var elektrisk, og Brannbjørnen Bjørnis måtte ta turen for å holde orden på publikum som var i fyr og flamme.

Selv sykkelfesten i Stokmarknes må en ende ha, og vi må takke så mye for en helt fantastisk dag, takk til publikum, deltakerne, Bjørnis, Stokmarknes IL, frivillige på Stokmarknes og Joker Eidsfjord!

Tusen takk for nå Stokmarknes og Vesterålen!