Steinkjer

Årets 48. arrangement ble avholdt i Steinkjer, og for et fantastisk arrangement det skulle bli!

Steinkjer Sykkelklubb stilte mannsterke opp og hadde laget til en rask og særdeles sentrumsnær løype, med skikkelig klassikerpreg. Vi rigget opp en heidundranes arena rett ved torget, og fra påmeldingen åpnet klokken 16:00 var det fullt trøkk på torvet, hvor t-skjorter og startnummer ble revet vekk.

En time senere, når sykkelfesten ble åpnet av dagens første startfelt, trehjulssykkel og støttehjul, kunne vi konstantere at hele 389 syklister skulle få brune deg på den gjevne brosteinen gjennom sentrum av Steinkjer gjennom ettermiddagen.

Rytter på rytter kom inn i arenaen i en heseblesende fart, hvor publikum gav de et løft av de helt sjeldne, ved å lage en elektrisk stemning for alle deltakerne.

Premieseremoni fulgte i kjent stil etter at alle syklistene hadde kommet trygt inn i mål, og hele fire vinnere skulle ropes opp, ta turen opp på podiet og enten ikle seg en profesjonell sykkeltrøye, eller stille seg bak en splitter ny sykkel levert av Intersport. Sykkelvinner i Steinkjer ble 7 år gamle Isabel Hovd, vi gratulerer!

Tusen takk for en fantastisk dag Steinkjer!