Steinkjer

Steinkjer leverte så til de grader i år også! Sola skinte, barna hadde det gøy og publikum ga alt for å heie frem deltagerne. En perfekt dag:)

Steinkjer Sykkelklubb var igjen medarrangør for Kids og med den erfaringen de har med barneløp i byen vet vi at dette blir en suksess. Vi rigget opp arena og scene på torget. Og løypa var like urban og rask som i fjor med asfalt og brostein som underlag. Her har gjaldt det å ha fokus gjennom hele traséen. Vi var også så heldige å få besøk av Sulland Verdal som viste frem flere lekre Skodaer.

Kl. 16.00 åpnet vi rittkontoret, og våre venner hos Steinkjer Sykkelklubb var effektive og fikk delt ut til alle før vi satte i gang årets ritt. Da klokka slo 17.00 sto alle de 195 deltagerne spente bak gjerdene og ventet på sin tur, og i løpet av en liten time var alle kommet i mål til øredøvende jubel fra publikum og mottatt sine premier.

Da var det duket for premieseremoni fra scenen. Tre heldige ryttere fikk hver sin proffe sykkeltrøye. Og hovedpremien, en ny sykkel, gikk til en meget heldig gutt. Gratulerer så mye, Jaxon Marius på 4 år, men en hvit Frog 40 fra «Frog Bikes – Lettvektsykkelen».

Tusen takk til Steinkjer Sykkelklubb og Sulland Verdal. Og takk for strålende innsats til alle dere som syklet i dag:)