Stavanger

Endelig var det duket for et gjensyn med Stavanger By!

Vi satte på krana og vasket gatene grundig før start, slik at alt var rent og pent langs Vågen. For litt regn skulle ikke stoppe oss og kidsa fra å sykle rundt i Stavangers gater. I år gikk for første gang løypene på motsatt side av Vågen i en ny og spennende løype.

Møller Bil Forus har skjemt oss grundig bort i Rogaland, og nok en dag skulle toppes med egen ledebil, i tillegg til en råsprek Skoda Kodiak!

Når alle hadde fått på hjelmen og satt foten på pedalen i første klasse, gikk startskuddet og hordene freste avgårde. Antall runder økte i takt med alderen på deltakerne, og publikum hoiet og skrek de de maktet, stor stemning i Stavanger!

Hele 235 kids gav absolute alt i den velkjente løypa vi kjørte, og alle fikk premier fra Joker Røyneberg og Joker Våland når de kom trygt til mål!

Tv2 filmet kidsa som hadde en hel del på hjertet, det er bare å glede seg til reportasjen som kommer om kort tid.

Plutselig hadde alle deltakerne gitt maks gass gjennom runden, og det skulle deles ut seks utrekkspremier! Joker Våland og Joker Røyneberg fløy opp på scenen sammen med Skoda, og vi fikk raskt trukket ut fem trøyevinnere. Da gjenstod kun sykkelen..

Sykkelvinner ble 10 år gamle Cassandra Martin, vi gratulerer med flunkende ny sykkel fra Nakamura!

Sjekk oss også ut på Instagram og facebook, hvor det kommer bilder og videoer 🙂

Tusen takk for nå Stavanger!

IMG_3631 IMG_3718 IMG_3734 IMG_3752 IMG_3781 IMG_3811 IMG_3854 IMG_3875 IMG_3888 IMG_4003 IMG_4007 IMG_4349