Stavanger 2023

Stang inn i Stavanger – Sammen med Tour of Norway!

Stavanger, den livlige byen ved kysten av Norge, var sentrum for et spektakulært og adrenalinfylt arrangement som fikk pulsen til å stige. Med over 300 glade barn og et entusiastisk publikum var det en uforglemmelig opplevelse for alle involverte. Velkommen til Stavanger – stedet der fart og sykkelglede møtes!

Med solen skinnende over byen og vinden i håret, gjorde 450 unge og energiske syklister seg klar for en dag full av spenning. Fra de minste på sine trehjulssykler til de mer erfarne på to hjul, var alle klare for å ta fatt på utfordringene som ventet.

Arrangementet fant sted samtidig som det prestisjefylte etapperittet Tour of Norway, som ga deltakerne en unik sjanse til å oppleve atmosfæren og spenningen fra et profesjonelt sykkelritt. Det var en inspirerende mulighet for de unge syklistene å føle seg som ekte proffer, og å bli en del av den store sykkelkulturen som omfavnet byen.

I tillegg til den flotte opplevelsen av å være en del av Tour of Norway, ble deltakerne også belønnet med premier og gaver for deres innsats og deltakelse. Alle syklistene ble selvfølgelig premiert med medaljer og deltakerpremie fra joker. I tilegg ble de trukket ut 3 heldige vinnere av en helt spesiell sykkeltrøye fra Tour Of Norway for kids, og ikke minst en aktivitetsklokke levert av Xplora!

Med enestående hjelp fra Sandnes SK fikk vi skapt ett arrangementet som v håper ble en uforglemmelig opplevelse for både deltakere og publikum. Det var en dag der barna fikk utfordre seg selv, oppleve ekte sykkelglede og bli inspirert av de profesjonelle utøverne som kjempet om seieren i etapperittet.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre trofaste sponsorer som gjør det mulig å reise rundt med dette sirkuset, Joker Norge, Skoda, Xpolra og Ifor Williams!