Stavanger 2020

Sykkel + Stavanger = Sant!

I dag var det endelig duket for et gjensyn med en sykkelby med stor S, Stavanger har huset store idrettsbegivenheter mangfoldige ganger, og med svært kyndig hjelp fra storebror, faktisk hele Tour of Norway-organisasjonen, rigget vi oss til i Gamlingenparken.

Dette var et helt nytt område for vårt vedkommende, vi frekventerer hver sommer i Vågen, men skulle rekke å bli riktig så glad i sykkelfasilitetene som finnes i Gamlingenparken denne ettermiddagen.

Allerede en time før start strømmet det deltakere til, og for anledningen kunne de følge lukten til påmelding, for Joker Brustadbua hadde bakt nydelig bakst til alle dagens deltakere. Startnummer og t-skjorter fant veien til nye eiere, og straks skulle løypen beskues.

Møller Bil Forus fant veien, og i en fantastisk flott Skoda Superb hadde de fylt opp bagasjerommet med ekstra oppmerksomheter, til barn og voksne som tok turen innom. Her var det vanskelig å si om det var de unge eller litt eldre som ble mest fascinert.

Rett før start delte også Møller Bil Forus ut tre profesjonelle sykkeltrøyer, på tilfeldig trekning blant rytterne, før første klasse skulle inn i arenaen. Publikummerne kjenner sin besøkelsestid her i Stavanger, og klinket til med formidabel jubel gjennom hele arrangementet. Og det ar enda godt, alle dagens deltakere måtte nemlig kjempe seg opp en bratt bakke til målgang, og ingenting løfter oss frem som en herlig applaus!

Premiene ventet etter målgang, og når alle hadde både gitt og fått applaus, samt utdelt premier, var sykkelfesten over. Vi har hatt en nydelig dag, i flott vær og skikkelig sidevind, tusen takk for oss Stavanger, vi gleder oss til neste gang!