Stange 2023

Suverent på Stange!

Bli med oss på en spennende reise til den fantastiske sykkelfesten som inntok Stange! En dag fylt med action, glede og ren sykkelglede, der solen skinte fra en skyfri himmel og stor fart var i fokus. Stange viste seg som en perfekt vert nok en gang for denne minneverdige begivenheten!

Vi må takke fantastiske Stange SK og Ottestad sykleklubb for deres uvurderlige hjelp som medarrangør av denne unike sykkelfesten! Sammen skapte vi en uforglemmelig dag som samlet barn og unge sykkelentusiaster fra hele området. Stange skinte som aldri før, og atmosfæren var elektrisk!

Løypene tok deltakerne med på en ekte sykkelreise gjennom Stanges varierte terreng. Fra svingete asfalterte veier til utfordrende gruspartier, var løypene en skikkelig godbit for sykkelentusiaster i alle aldre!

Solfylt vær gjorde dagen enda bedre, og deltakerne kunne sette fart og utforske de varierende underlagene med et bredt smil. Entusiastisk publikum langs løypa ga deltakerne den ekstra oppmuntringen de trengte, og farten var høy!

Klokken 11.00 ankom de første spente syklistene arenaen. Startnumrene ble revet ut av jokerteltet og syklistene kunne teste løypa! Da klokken slo 12.00 startet første pulje, som skulle gjennom en spesialrunde kun designet for dem! Runde på runde suste de unge syklistene gjennom Stanges gater. For en sykkelfest!

Premiene var som en skattekiste for deltakerne, og vi takker våre sponsorer Joker, Skoda og Xplora! Alle deltakerne ble belønnet med flotte premier som satte prikken over i-en på opplevelsen. Joker Expovogna bidro også med spennende giveaways som ga arrangementet et ekstra løft!

Høydepunktet var premietrekningen der noen heldige vinnere kunne juble for proffe sykkeltrøyer fra Tourkids og en smartklokke fra Xplora. Smilene var brede, og vinnerne strålte som ekte sykkelhelter!

Stange, du var en strålende vert for denne fantastiske sykkelfesten! Takk for at du var med på å skape en uforglemmelig dag! Og til alle dere fantastiske barna som deltok – dere er virkelige sykkelstjerner!

En stor takk går også til Stange sportsklubb, Ottestad sykleklubb, Joker, Skoda, Xplora, Ifor Williams og alle involverte som bidro til å arrangere denne fantastiske sykkelfesten! Sammen skapte vi en dag fylt med smil, latter og uforglemmelige opplevelser! Vi ser allerede frem til neste gang vi kan samles for å spre mer sykkelglede i Stange!