Stange 2022

Sykkelfest på Stange!

Årets siste sykkelfest ble arrangert i hjertet av Stange, dagen før Gylne Gutuer gikk av stabelen – et tv-sendt sykkelritt med bra engasjement rundt. Dette merket vi, for da vi ankom Stange rundt 9 møtte det oss mange klare og behjelpelige frivillige. Alle – kjempe klare til å hjelpe til med å skape sykkelfest for barna fra Stange og omegn!

Fire forskjellige klasser skulle gjennom en råtøff trasé i sentrum av Stange, og klokken 11 møtte de første deltakerne opp for å få startnummer og t-skjorte. Et hav av barn ikledd blå og hvite kidstrøyer varmet opp og tråkket seg rundt på arenaen, et fantastisk syn for alle sykkel-glade mennesker!

Rett før 12.00 ble det delt ut noen proffe sykkeltrøyer fra kids! Trøyene ble delt ut av fantastiske Joker Vallset! Selveste ordføreren var også og opplevde sykkelfesten, og hadde med seg og delte ut pris til Ottestad sykkelklubb for det gode arbeidet som legges ned der. Klokka 12, startet det også 15 veltrente syklister av den litt eldre kaliberen fra Kids-startportalen. Disse syklet gjennom traséen til Gylne Gutuer som skulle gå dagen etter!

12.10 startet den yngste klassen. De skulle ut på en råtøff spesialrunde med masse kule svinger! Da de ankom målområdet fylt med klapp og heiing, ble det delt ut haugevis av premier til alle de heldige deltakerne.

Klasse etter klasse suste i mål, og gruppe etter gruppe kom smilende tilbake til sine respektive støtteapparater med hendene fulle av premieposer, juice og mellombarer – som de hentet ut fra den nye portable jokerbutikken! 

Hent til slutt var det en ekstra heldig vinner, som stakk av med en splitter ny Xplora smartklokke for barn! Dagen var komplett.

Tusen takk til Joker Vallset og til Stange SK for fantastisk hjelp og engasjement! Også en stor takk til alle fremmøtte for en herlig og verdig avslutning på denne sesongen Tour of Norway for Kids! Vi sees igjen!