Sotra

For sjette året på rad tok vi med oss arrangementet til Sotra og Sartor Storsenter. Og nok en gang ble det en skikkelig folke- og sykkelfest i gatene.

Sola skinte og temperaturen var meget behagelig i det Sotra CK tok oss i mot ved Sartor Storsenter noen timer før start. Alt lå til rette for en fantastisk dag. Og det ble det jo! Denne sykkelklubben er en av de mest erfarne vi har med å gjøre. Og det viste seg tydelig da arena, løype og scene var oppe på et blunk. Løypa var satt opp som i fjor; hurtig og teknisk med krappe svinger og en skikkelig motbakke rett etter start.

I god tid før rittkontoret åpnet var de mest ivrige deltagerne på plass. Og da klokka nærmet seg 17.00 var det allerede blitt en lang kø for å få startnummer og t-skjorte. Sotra CK jobbet på spreng for å hjelpe alle før rittet startet.

Og da klokka slo 18.00 var vi klare. De aller minste skulle i ilden først, og det var ingenting å si på innsatsen. Publikum skal ha en stor del av æren her. I dag var dere gode! Da de minste spant over målstreken og fikk velfortjente premier fra Joker Kaien Brattholmen, var det de eldre barna sin tur; først 5-6 åringene, deretter 7-8-åringene og så 9-10-åringene før vi avsluttet med 11-13-åringene. Og i løpet av en time var alle de 516 deltagerne i mål.

Så var det selvsagt premieseremoni. Tre heldige barn fikk hver sin proffe sykkeltrøye mens en ekstra heldig vinner kunne ta med seg en splitter ny sykkel fra Frog Bikes hjem i dag. Vi gratulerer Carl Thomas på 5 år med en blå Frog 62!

Tusen takk Sotra CK for et meget vellykket arrangement! Og takk til alle dere som lagde sykkelfest sammen med oss i dag!