Sotra

For femte året på rad var Sartor Storsenter stedet å være med hjelm og hjul!

Tour of Norway for Kids rigget seg til og skape året begivenhet for de mange unge og lovende syklistene. Sotra CK gjentok løypesuksessen fra i fjor, og stengte av en lynrask og teknisk løype. Her fikk rytterne prøve seg på en innholdsrik runde, med tøffe svinger og en skikkelig bakke.

Kidsa og publikum leverte varene til de grader, og sørget for et herlig arrangement! Deltakerne siste igjennom løypen og kom til mål i full fart! Viftene var også virkelig i helspenn, og stemningen ble blåst opp sammen med farten.

Når barna kom i mål fikk de velfortjente premieposer i teltet til Møller Bil Åsane, sammen med en dose godt humør.  Hele 302 syklister gav gass til teltet hvor premiene florerte.

Tiden går fort i godt lag, og plutselig var det duket for premiesermoni. Sotra CK stod klare øverst på podiet, der spratt også tre trøye-vinnere opp. De fikk på seg like mange flotte drakter. Til slutt ble en splitter ny Nakamura fra Intersport delt ut, vi gratulerer alle og takker samtidig for en flott dag!

Tusen takk for en herlig dag Sotra!