Sotra 2022

Sensasjonelle Sotra, i strålende sol!

I dag, tirsdag 23 august, var det duket for et svært gledelig gjensyn med gjengen i Sotra CK og alle de entusiastiske sotrastrilene, syklister som publikummere!
Vi fikk boltre oss på Fjell ungdomsskole for andre gang, og for et gjensyn! Løypa var knaltøff, med bratte bakker, krappe svinger og raske sletter i en smal og publikumsvennlig trasé. Utdelingen av startnummer og t-skjorter fikk klubben god hjelp til av Joker Kaien Brattholmen. Joker hadde svingt seg, og hadde fått opp både butikk og masse juice og mellombarer til alle deltakerne. På en gigantisk grusplass så vi tok klubben seg av, på en gigantisk grusplass, så det å holde avstand gikk som en lek, hvor alle i Sotra vant.
Vel lokalisert ved siden av Jokervogna var også Møller Bil Kokstad tilstede, med en aldeles nydelig Skoda Enyaq! Mange nysgjerrige foreldre var bortom og tittet på skjønnheten!
Starten fløy av gårde, syklistene likeså, og rytter etter rytter fikk kjørt sine tilmålte runder, til publikums store fornøyelse. Premiene spant ut, og plutselig var sykkelfesten ved veis ende.
Tusen takk for et aldeles nydelig gjensyn, takk til Sotra CK for herlig innsats, publikum for topp stemning og alle rytterne for fart og moro! Vi gleder oss til neste gang vi sees!