Sotra 2020

Strålende Sotra!

Lørdag var det duket for et svært gledelig gjensyn med gjengen i Sotra CK og alle de entusiastiske sotrastrilene, syklister som publikummere!
Vi fikk boltre oss på Fjell ungdomsskole for første gang, og for en debut! Løypa var knaltøff, med bratte bakker, krappe svinger og raske sletter i en smal og publikumsvennlig trasé. Utdelingen av startnummer og t.skjorter tok klubben seg av, på en gigantisk grusplass, så det å holde avstand gikk som en lek, hvor alle i Sotra vant.
Vi fikk kjenne litt på et skikkelig vestlandsvær, med helt ellevill nedbør og storm i kastene, men etter noen minutter fikk vi opplett og terningkast 5:)
Starten fløy av gårde, syklistene likeså, og rytter etter rytter fikk kjørt sine tilmålte runder, til publikums store fornøyelse. Premiene spant ut, og plutselig var sykkelfesten ved veis ende.
Tusen takk for et aldeles nydelig gjensyn, takk til Sotra CK for herlig innsats, publikum for topp stemning og alle rytterne for fart og moro! Vi gleder oss til neste gang vi sees!