Ski 2023

Suverene Ski!

Søndag 8. mai var det duket for en fantastisk sykkeldag i Nordre Follo kommune. Med Follo SK som medarrangør var forventningene høye, og de ble innfridd til det fulle! Med strålende solskinn og en krevende løype med høy fart, var det klart for en sykkelfest uten like.

Allerede fra klokken 16 begynte de ivrigste rytterene å ankomme arenaen, og oppmøtet var intet mindre enn imponerende. Barn og unge strømmet til for å delta på Tour of Norway for kids, og vi kunne ikke vært mer fornøyde med denne strålende sykkelfesten. Første start gikk av gårde klokken 17.30, og det ble ikke spart for noen krefter. Det var en glede å se så mange smilende og forventningsfulle barn i Ski.

Løypa var krevende og inneholdt noen tøffe utfordringer, men det var ingen hindring for de ivrige rytterne som ga alt fra start til mål. Det var fart og imponerende teknisk ferdighet fra både de erfarne og de yngre deltakerne. Publikum var virkelig «outstanding» og skapte en fantastisk atmosfære i Ski sentrum. For et liv det var rundt løypa i dag! Publikum løftet virkelig de unge rytterene gjennom løypa.

Etter målgang ventet velfortjente premier til alle deltakerene. Her er alle vinnere, og alle fikk «goodie-bag» fra Joker og medalje rundt halsen. Fra Joker-expovogna ble det delt ut gratis knekkebrød til både barna og foreldrene. Det ble også trukket ut tre heldige vinnere som fikk hver sin proffe sykkeltrøye.

Vi vil gjerne takke Follo SK for deres fantastiske innsats som medarrangør, og til Joker, Skoda, Xplora og Ifor Williams som gjorde denne dagen mulig.

Takk også til alle de glade og fornøyde barna som deltok og til alle støttespillerne som heiet frem deltakerne gjennom løypa. Dette var en sykkelfest vi sent vil glemme!

På gjensyn, Ski – vi håper å se dere igjen neste år!

.